Ærligt. Ægte. Fuld af smag.
Her i bolcheriet® fremstiller vi bolcher og karameller på den traditionelle måde - i hånden. Alle vores bolcher koges op over åben ild, og bolchemassen "trækkes på krog".
Det gør bolcherne mere luftige og porøse. Og så smager de meget bedre.
Vi laver alt vores arbejde foran publikum. Så er du og andre gæster
med til at kvalitetstjekke produktonen, og så bliver
det også meget sjovere for os.
Vi elsker at have besøg. Sådan har det været siden 2001, hvor vi kogte
vores allerførste bolche. Og nu er vi jo godt igang...
Danmarksmestre. 2 gange.
Vi er ellers ikke meget for at at prale her i bolcheriet®, men vi kan
ikke lade være med at fortælle, at vi vandt Circle Award 2015 i
emballage design med vores trekantede æsker.
Det er det tætteste, man overhovedet kan komme på at være Danmarksmestre i design.
Vi har også Danmarksrekorden i logobolcher. Sidst fik vi plads til 21 bogstaver inde i et enkelt bolche, og derfor bliver vi tit bedt om at lave specialopgaver for virksomheder og mange andre, der har brug for
noget helt specielt.
Så hvis vi går og smiler lidt indimellem, så ved du hvorfor...
Se vores kogeri
Vi har valgt at koge vores bolcher op over åben ild. Når sukkermassen
når den helt rigtige temperatur hældes den op på kølebordet.
Herefter tilsættes smag og farve og også her, er temperaturen utrolig
vigtig, da det har betydning for bolchets klarhed og smag.
Bolchemassen trækkes/iltes på krogen. Denne proces er yderst vigtig for bolchernes konsistens og udseende.
Bolcher, der iltes på krog, bliver dejlig porøse og smagen forstærkes.
Bolcheriet® er en af de bolchekogerier, der stadig trækker bolchemassen
på krogen og således opnår det bedste resultat.
|