Åbningstider:
SKAGEN:
Lukket
LØKKEN:
Lukket
SVANEKE:
Lukket
Login

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500 KR

Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
0

Leveringsbetingelser til Private

(Bemærk andre betingelser for erhvervskunder se logobolcher/B2B)

Velkommen til Bolcheriets online butik  

Alle priser er angivet inkl. sukkerafgift og inkl. moms, men eksklusiv leveringsomkostninger. (For erhvervskunder er dette anderledes da priserne på logobolcher er opgivet ex moms. Ligeledes er der for erhvervskunder andre betingelser vedr. fragt).

Da bolcherne er håndlavede kan farve, tekst m.m. variere så det ikke ligner billedet. Derudover kan bolchernes størrelse ligeledes variere fra billede og i posen.

Levering/porto
Bolcheriet leverer varer til hele Danmark (gælder ikke Grønland & Færøerne). Priser iht. GLS. Frit leveret til en adresse i Danmark ved ordre over 500,- (dette gælder dog ikke bryllupskog og logobolcher). 

Ved pakker til udlandet anvendes Postdanmark, UPS og GLS aktuelle takster.

Leveringstid:

Vi vil bestræbe os på at levere dine varer hurtigst muligt hvilket vil sige, at din bestilling vil blive ekspederet og afsendt indenfor 3 hverdage. (Gælder dog kun standardsortiment, men ikke bryllupskog, konfirmandbolcher, navneposer etc. der kan forekomme op til 10 hverdages levering - gælder ikke *januar ) - Skriv gerne festdato i kommentarfeltet hvis det er en hasteordre.

I *Januar 2020 vil der kun være 1 afsendelses dag om ugen - hver onsdag (som minimum) pga. vinterlukning i bolchekogerierne Skagen, Løkken og Svaneke.

På Konfirmandbolcherne kan der forekomme længere ventetid. Vi sender konfirmandbolcherne afsted så snart de er produceret, men der kan være op til 10 hverdages levering på enkelte farver. Vi garanterer for at alle ordrer, der er bestilt bliver afsendt min. en uge inden konfirmationsfesten såfremt dato angives i kommentarfeltet og der er mere ende 7 dage til konfirmation ved ordreafgivelse.

Dine indkøb vil blive sendt med GLS (pakkeshop) og Postdanmark til den adresse du angiver som modtageradresse ved ordreafgivelse. Der vil blive sendt en mail mht. advisering. Bolcheriet kan ikke drages til ansvar for forsinkelser forårsaget af Postdanmark eller GLS.

Fortrydelsesret

Bolcheriet yder ingen fortrydelsesret ved køb af fødevarer jvf. købeloven. 

Bolcheriet yder ingen fortrydelsesret ved køb af bestillingsvarer såsom navneposer, bryllupskog, logobolcher etc.

 

Følg os på Facebook!
- Der får du et indblik i vores
hverdag på bolcheriet.

 

 

 

 

 

BOLCHERIET
- ET BESØG VÆRD!

 

#BOLCHERIET - Del dine oplevelser på instagram og se andres...