Åbningstider:
SKAGEN:
10:00-16:00
LØKKEN:
10:00-17:00
SVANEKE:
10:00-15:00
Login

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500 KR

Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
0

Leveringsbetingelser (til Private)

Velkommen til Bolcheriets online butik  

Alle priser er angivet inkl. Sukkerafgift og inkl. Moms, men eksklusiv leveringsomkostninger. 

Da bolcherne er håndlavede kan farve, tekst m.m. variere så det ikke ligner billedet. Derudover kan bolcherne størrelse ligeledes variere fra billede og i posen.

Levering/porto
Bolcheriet leverer varer til Hele Danmark(gælder ikke Grønland&Færøerne). Priser iht. GLS.  Frit leveret til en adresse i Danmark på ved ordre over  500,- (dette gælder dog ikke bryllupskog og logobolcher). 

Ved pakker til udlandet anvendes Postdanmark, UPS og GLS aktuelle takster.

Leveringstid:

Vi vil bestræbe os på at levere dine varer hurtigst muligt hvilket vil sige  at din bestilling vil blive ekpederet og afsendt indenfor 3 hverdage . (Gælder  dog kun standardvarer men ikke bryllupskog, konfirmandbolcher, navneposer  etc. der kan forekomme op til 10 hverdages levering - gælder ikke *januar ) - Skriv gerne festdato  i kommentarfeltet hvis det er en hasteordre.

I *Januar 2019 vil der kun være 1 afsendelses dag om ugen -  hver onsdag (som minimum) pga. vinterlukning i begge bolchekogerier.

På Konfirmandbolcherne kan der forekomme længere ventetid. Vi sender konfirmandbolcherne afsted så snart de er produceret men der kan være op til 10 hverdages levering på enkelte farver. Vi garanterer  for at alle ordrer der er bestilt bliver afsendt min. en uge inden konfirmationsfesten såfremt dato angives i kommentarfeltet.

Dine indkøb vil blive sendt med  GLS(pakkeshop) og Postdanmark til den adresse du angiver som modtageradresse ved ordreafgivelse. Der vil blive sendt  en mail mht. advisering. Bolcheriet kan ikke drages til ansvar for forsinkelser forårsaget af Postdanmark eller GLS.

Dine indkøb vil blive sendt med Post Danmark eller GLS(pakkeshop) til den adresse du angiver som modtageradresse ved ordreafgivelse. Der vil blive sendt  en mail mht. advisering. Bolcheriet kan ikke drages til ansvar for forsinkelser forårsaget af Postdanmark eller GLS. 

Fortrydelsesret

Bolcheriet yder ingen fortrydelsesret ved køb af fødevarer jvf. Købeloven. 

 

Følg os på Facebook!
- Der får du et indblik i vores
hverdag på bolcheriet.

 

 

 

 

 

BOLCHERIET
- ET BESØG VÆRD!

 

#BOLCHERIET - Del dine oplevelser på instagram og se andres...